Junta Federació Colles Trabucaires de Catalunya

Presidenta

Tere Tarruella

TELF: 605566639

Vicepresidència

Marc Puiggarí

TELF 619671334

Secretaria

Jose Luis Fernàndez

TELF 674672314

Tresoreria

Angel L.Holgado

TELF 617463490

Assesorament

Josep Maeso

TELF 645843510

Igualtat de Genere

ANNA G. Monrós

TELF 651883358

Gestió Dades ITC

Joan Pastor

TELF 665220632

Xarxes Socials i innovació

Aroa Romero

TELF 667690177

WEB

Manel Àlvarez

TELF 686817536

Col·laboració

Jaume Leyes

TELF 622123636

Armeria

Francisco Crespo

TELF 605566649

La veu del Trabucaire

Rossend Closa

640127707

Formació

Joan Ruiz

TELF 686947719

Relacions Socials

Montse Tarrès

TELF 676152346

Més de 39 anys, de Federació

Presentació de la nova Junta de la Federació de Colles Trabucaires de Catalunya

Som un equip de 14 company@s trabucaires que plens d’il·lusió, volem aportar la nostra experiència i saber fer, per crear una nova Federació Coordinadora de Trabucaires de Catalunya

Aquest nou projecte, que s’inicia a mitjans de gener de 2021, és un gran repte i alhora una gran responsabilitat per a tots nosaltres.

Ens mouen sentiments com el de la companyonia i germanor, però alhora és fonamental per a nosaltres el progrés, la modernitat, el compromís i el sentit comú, aixoplugats per la tradició, la festa i la pólvora.

La nostra visió de futur passa per la modernització de les vocalies de la junta. És de vital importància la formació i l’aprenentatge i fer un esforç per endinsar-nos en les noves eines de comunicació, les xarxes, així com tenir una pàgina web de consulta i que interactuï amb les colles. Apostem per la innovació i la igualtat de gènere com a modernització de la Federació, les quals aportaran aires nous i frescor, reactivant-nos i vitalitzant-nos.

Vocalies com la de la veu del trabucaire, l’armeria, actes culturals, control de dades de la ITC, relacions socials, assessorament i col·laboració, entren amb força en aquest projecte, a banda dels càrrecs que marquen els Estatuts de l’entitat i que són totalment imprescindibles: Presidència, Vicepresidència, Tresoreria i Secretaria.

Volem obrir-nos com a federació a altres entitats del món associatiu. Volem crear vincles de col·laboració a actes o accions participatives i augmentar la projecció de la nostra entitat entre els grups de cultura popular.

Tots nosaltres volem posar fil a l’agulla i els principals pilars d’aquest projecte seran  la creació de comissions per portar a terme el reglament de règim intern tan desitjat per les colles i tornarem a repassar els Estatuts per a condicionar-los a una entitat amb la solera que té la Federació, amb l’ànim de seguir creixent.

Tenim clar que apostem per una junta apolítica, la qual cosa afavoreix el consens i l’avinença per poder treballar plegats envers el món trabucaire.

La junta abasta companys i companyes de colles de tota Catalunya. Des de Súria, passant per Manresa, Terrassa, Sabadell, Cardedeu, Barcelona, L’Hospitalet del Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Caseres i Vila-seca.

Tot un ventall de grans persones, amb empenta i que estem preparades per a treballar per la cultura popular i la tradició, el bé comú i el millor per a tots vosaltres, homes i dones trabucaires.

Pel que fa a la normativa actual, la ITC núm. 26 està implantada, però no és estàtica, és ben dinàmica i les administracions canvien els seus requeriments i/o demandes i les colles necessiteu l’aixopluc de les competències de la Federació.

Posarem molt enginy per actuar en cada moment i prendre les decisions més adequades pels interessos trabucaires. Com a presidenta dirigiré i representaré a la federació amb responsabilitat i professionalitat i sempre estaré a la vostra disposició per poder traçar un futur junts.

QUE NO ES PERDIN LES TRADICIONS! ENS DONEN IDENTITAT, ARRELS, HISTÒRIA I CULTURA. ENS DIUEN D’ON VENIM I PERQUÈ SOM COM SOM.

Tere Tarruella Camps. Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de

Sant Andreu de Palomar

605566639