Cartell XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou (Ocata)

XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou

Ocata 2018

XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou

És per a la nostra Colla de Trabucaires d’Ocata, un veritable honor poder organitzar aquesta XI Trobada de la Dona Trabucaire. En un moment que la dona, tan socialment, laboralment i culturalment, encara es troba relegada a viure situacions molt discriminatòries. Nosaltres volem gaudir d’aquesta festa, per defensar i a la vegada reclamar i encara més exigir, la igualtat entre gèneres. També volem donar suport i ànims a la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya perquè continuï amb aquesta iniciativa, fins que s’aconsegueixi l’objectiu que serà la igualtat. La galejada tindrà inici a la platja, davant del baixador d’Ocata, a les 13 h. desprès continuarà pels carrers que envolten l’Església de Sant Pere, on farem una petita parada per fotografiar a totes les colles. Seguirem pel casc central del poble on podrem gaudir d’alguns edificis modernistes. I el darrer tram serà a Ocata, ens endinsarem per antics carrers de pescadors i pagesos; passarem també per la casa dels Capitans Millet*, veritables herois de la mar, dels seus temps. Farem els honors davant de la nostra seu de trabucaires d’Ocata i finalitzarem a la plaça dels Països Catalans, el que ve després jo us ho podeu imaginar… Dinar de germanor per trabucaires i acompanyants a l’espai escènic Ca n’Humet, al carrer Fontanils núm. 77. En aquest mateix recinte es podran guardar els trabucs i les polvoreres.

PROGRAMA D’ACTES:

10 h Recepció de colles trabucaires a la plaça dels Països Catalans. Hi haurà aparcament pels cotxes autoritzats i lloc per canviar-se de roba.
11,15 h Anirem caminant fins a la Platja Baixador d’Ocata on la colla amfitriona obsequiarà amb un Pica-pica vora el mar.
12,15 h Recepció a l’Ajuntament de Masnou
13 h Cercavila trabucaire pels carrers més emblemàtics del poble on hi haurà alguna sorpresa!.
14,15 h Dinar de Germanor. Per trabucaires i acompanyantsMés tard: Nomenament Nova Pubilla 2019 i lliurament de records de la XI Trobada de la Dona Trabucaire.Per acabar: Actuació música en viu.Fi de festa!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *