Saltar al contenido

XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou

XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou

Ocata 2018

XI Trobada de la Dona Trabucaire al Masnou

És per a la nostra Colla de Trabucaires d’Ocata, un veritable honor poder organitzar aquesta XI Trobada de la Dona Trabucaire. En un moment que la dona, tan socialment, laboralment i culturalment, encara es troba relegada a viure situacions molt discriminatòries. Nosaltres volem gaudir d’aquesta festa, per defensar i a la vegada reclamar i encara més exigir, la igualtat entre gèneres. També volem donar suport i ànims a la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya perquè continuï amb aquesta iniciativa, fins que s’aconsegueixi l’objectiu que serà la igualtat. La galejada tindrà inici a la platja, davant del baixador d’Ocata, a les 13 h. desprès continuarà pels carrers que envolten l’Església de Sant Pere, on farem una petita parada per fotografiar a totes les colles. Seguirem pel casc central del poble on podrem gaudir d’alguns edificis modernistes. I el darrer tram serà a Ocata, ens endinsarem per antics carrers de pescadors i pagesos; passarem també per la casa dels Capitans Millet*, veritables herois de la mar, dels seus temps. Farem els honors davant de la nostra seu de trabucaires d’Ocata i finalitzarem a la plaça dels Països Catalans, el que ve després jo us ho podeu imaginar… Dinar de germanor per trabucaires i acompanyants a l’espai escènic Ca n’Humet, al carrer Fontanils núm. 77. En aquest mateix recinte es podran guardar els trabucs i les polvoreres.

PROGRAMA D’ACTES:

10 h Recepció de colles trabucaires a la plaça dels Països Catalans. Hi haurà aparcament pels cotxes autoritzats i lloc per canviar-se de roba.
11,15 h Anirem caminant fins a la Platja Baixador d’Ocata on la colla amfitriona obsequiarà amb un Pica-pica vora el mar.
12,15 h Recepció a l’Ajuntament de Masnou
13 h Cercavila trabucaire pels carrers més emblemàtics del poble on hi haurà alguna sorpresa!.
14,15 h Dinar de Germanor. Per trabucaires i acompanyantsMés tard: Nomenament Nova Pubilla 2019 i lliurament de records de la XI Trobada de la Dona Trabucaire.Per acabar: Actuació música en viu.Fi de festa!!

Publicado enActivitats

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *